Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5
 Poszukiwany nowy soft do Samsung S5330
1
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-02-27, 12:27
Online: 1h 12m
Posty: 2
Lokalizacja: OLN-Dortmund
Podziękował: 1
Model: GT-S5330
Firmware: bada1.1 z sieci PLAY
Operator: Lycamobile.de
Napisane: 2014-02-27, 13:16 
Witam poszukuje nowego softu albo coś pod ten styl. Jak podepnę telefon pod specjalny program (standard od Samsung GT S-5330) to wyskakuje mi ze posiadam już najnowsze oprogramowanie... Da się coś zrobić ?? [wady które chciałbym usunąć: ktoś do mnie dzwoni, odbieram to telefon przez 2sekundy jeszcze wibruje nie ma ze wcisnę guzik i od razu mogę rozmawiać, wolna praca samsunga i wieele innych które przydałoby się odświeżyć]



Zobacz profil


 Re: Poszukiwany nowy soft do Samsung S5330
2
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 8m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2014-02-27, 18:23 
Muszę zmartwić niestety. Wszystkie telefony z serii Wave nie są już wspierane od ponad roku. Żadnych nowych wersji oprogramowania nie ma.
Wave 533 ze względu na swój procesor, który ma bardzo słabe osiągi, działa już jak działa, dużo na to poradzić nie można. Proponuję przywrócić ustawienia fabryczne, powinno to delikatnie urządzenie przyspieszyć, ale na cuda nie ma co liczyć.

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

 Poszukiwany nowy soft do Samsung S5330
3
Staż: 0%
Dołączył(a): 2013-06-10, 18:21
Online: 10h 47m
Posty: 4
Podziękowań: 1
Podziękował: 2
Model: GT-S8530
Operator: Orange
Napisane: 2014-06-12, 08:06 
rozwiązaniem jest wgranie nowego softu np najnowszego turko v.10.1



Zobacz profil


 Poszukiwany nowy soft do Samsung S5330
4
Staż: 0%
Dołączył(a): 2014-02-27, 12:27
Online: 1h 12m
Posty: 2
Lokalizacja: OLN-Dortmund
Podziękował: 1
Model: GT-S5330
Firmware: bada1.1 z sieci PLAY
Operator: Lycamobile.de
Napisane: 2014-06-21, 00:29 
A czy mógłbym prosić dokładny opis krok po kroku jak tego softa wgrać na wave533 ??



Zobacz profil


 Re: Poszukiwany nowy soft do Samsung S5330
5
Przyjaciel
Dołączył(a): 2012-05-26, 13:17
Online: 8d 3h 24m
Posty: 130
Lokalizacja: Choszczno
Podziękowań: 32
Podziękował: 27
Model: Wave533/5230/A971
Firmware: LitePack/S60 9.5/
Operator: CM9Nightly; Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2014-06-30, 02:10 
@Rysiek1997 turko jest dla dużych waveów.
@Przemas91
Polecam swój mod oparty na xxlc1 posiadający kilka opcji do wyboru(opisane w tematcie) ,służe pomocą w instalacji ,wyborze wersji itd. na pw.
bada-world.pl/18/litepack-1-0-t19934.html
/18/litepack-1-0-t19934.html
Poszukaj też xxlc1/xxld1 na forum.

_________________
Jeśli pomogłem daj plusa.Tak jak on!
s5620.pl/showthread.php?tid=240
Obrazek


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download