Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
21
Staż: 60%
Dołączył(a): 2010-11-24, 15:54
Online: 2d 2h 35m
Posty: 91
Podziękowań: 2
Podziękował: 1
Model: Wave 1
Firmware: 2.0 LA1
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-10, 21:28 
Czy nawigacja obsługuje drogi rowerowe i chodnik, gdyż chciałbym jej używać podczas jazdy na rowerze ;)



Zobacz profil


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
22
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 4h 1m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-05-10, 22:46 
To chyba nie ten typ :) Szczerze to nigdy nie słyszałem o nawigacji z drogami rowerowymi.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
23
Staż: 25%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-01, 09:57
Online: 1d 21h 42m
Posty: 41
Lokalizacja: Tychy
Podziękował: 6
Model: S8500 Wave
Firmware: XXLG1 Danielos20
Operator: Play
Napisane: 2012-05-22, 20:01 
A ja mam pytanie. Jak włączyć na stałe podświetlenie w navi? Bo jak używam to ekran nie gaśnie całkowicie a przyciemnia się. Chciałbym to wyłączyć z poziomu navi, jest taka opcja?



Zobacz profil


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
24
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 4h 1m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-05-22, 20:23 
Na jakim sofcie tak jest? U mnie tego nie zauważyłem.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
25
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-08-10, 18:45
Online: 45d 7h 50m
Posty: 1106
Podziękowań: 51
Podziękował: 37
Model: Wave
Firmware: LA1
Operator: Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-22, 20:26 
u mnie to samo LA1, wgl ostatnio mi sie zawiesila, ze nawet wyjecie baterii nie pomoglo, po wlozeniu na nowo dalej stala w tym samsmym miejscu, nie wiem jak to mozliwe :D



Zobacz profil Gadu-Gadu


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
26
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 4h 1m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-05-22, 20:41 
Wczoraj robiłem sobie wycieczkę po softach i jeszcze nie zainstalowałem DON'T PANIC, ale możliwe że macie rację, bo ja używam podświetlenia na 3, a w nocy nawet na 1 lub 2 i mogłem tego nie zauważyć.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
27

Napisane: 2012-05-22, 21:46 
U mnie też się przyciemnia ale to chyba dobrze bo oszczędza w ten sposób baterię a i tak wszystko dobrze widać :)





 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
28
SUPER MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-17, 16:08
Online: 7d 4h 47m
Posty: 261
Podziękowań: 5
Podziękował: 59
Model: S8500
Firmware: Nexus LB2
Operator: Orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-05-23, 18:52 
A mi DON'T PANIC najwolniej łapie sygnał ze wszystkich aplikacji korzystających z GPS :(
Szkoda bo to fajna navi, ale niestety dla mnie pieniądze wywalone w błoto, bo za nim złapie sygnał i mnie poprowadzi to ja się już od przechodniów dowiem jak jechać, albo w google sprawdzę :(.



Zobacz profil


 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
29

Napisane: 2012-05-23, 18:59 
cordat,
u mnie łapie w otwartym terenie tak 20-30 sekund :)





 [RECENZJA] DON'T PANIC Polska
30
Staż: 25%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-01, 09:57
Online: 1d 21h 42m
Posty: 41
Lokalizacja: Tychy
Podziękował: 6
Model: S8500 Wave
Firmware: XXLG1 Danielos20
Operator: Play
Napisane: 2012-05-28, 19:19 
QmarXX
Soft to LB2 Nexus, przyciemnia się co ileś sekund. Normalnie byłoby ok, ale jak się jedzie i jest słońce to nic nie widać na telefonie niestety. Udało się komuś to wyłączyć?

-- 2012-05-28, 19:19 --

Dzisiaj przetestowałem nawigację na prostej trasie na uczelnię. Prowadzi bardzo fajnie, ale w jednym miejscu próbuje objechać jakby naokoło. Jadąc równoległą trasą, nawigacja "dociąga" pozycję do trasy ustalonej przez navi.



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download