Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 326 Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33
MOD B-W Ultimate 3.0 S8500XXMA1
321
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-09-14, 23:27
Online: 18h 57m
Posty: 10
Napisane: 2013-06-27, 18:52 
W takim razie chyba się przyzwyczaję do tego :) Dzięki



Zobacz profil


MOD B-W Ultimate 3.0 S8500XXMA1
322
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-05-31, 09:47
Online: 1d 4h 14m
Posty: 18
Model: s8500
Operator: plus
Napisane: 2014-02-17, 00:11 
Czy w tym sofcie nie macie problemu z OPERą ??? Bo u mnie jak wyswietla stronę to czcionka nachodzi na siebie,, a w ustawieniach jest tylko duża i srednia, brakuje właśnie małej żeby strona wyswietlała sie poprawnie,.... Po datach na forum czy ktoś odpowie w tym tysiąc leciu ?????... PS: instalacja innej opery pomaga ... w którym z plików systemowych jest instalka opery żeby podmienić z tą co mi działa



Zobacz profil


MOD B-W Ultimate 3.0 S8500XXMA1
323
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 148d 23h 56m
Posty: 4089
Podziękowań: 1303
Podziękował: 895
Model: ,s3,4,5,htc-820,idol
Firmware: Najnowsze
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2014-02-17, 00:40 
helmutkol,
było o tym wałkowane tylko trzeba poszukać.
Podobno trzeba zmienić czcionkę i będzie po problemie.

-- 16 lut 2014, o 23:40 --

gry-i-aplikacje/opera-t19450.html

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD B-W Ultimate 3.0 S8500XXMA1
324
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-05-31, 09:47
Online: 1d 4h 14m
Posty: 18
Model: s8500
Operator: plus
Napisane: 2014-02-17, 18:45 
cheche... "podobno" ;-) ..... w tym sofcie są 2 czcionki Samsung Font i Applemint i na obydwu opera kuleje znaczy sie czcionka nachodzi na siebie, moim zdaniem rozwiązaniem jest wrzucenie do softu opery z możliwością wyboru wielkości czcionki na małą, a w opcjach jest tylko średnia i duża :-)



Zobacz profil


MOD B-W Ultimate 3.0 S8500XXMA1
325
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2014-02-17, 19:18 
helmutkol, Opera już tak fiksuje, że na chwilę obecną tylko ręczne wrzucenie czcionek do CSC typu Verdana, Tahoma, Segoe bądź np. Ubuntu font rozwiązuje sprawę. Lecz TouchWiz 4 nie bardzo z nimi współpracuje (ucinanie dolnych ogonków liter).



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD B-W Ultimate 3.0 S8500XXMA1
326
Staż: 10%
Dołączył(a): 2012-05-31, 09:47
Online: 1d 4h 14m
Posty: 18
Model: s8500
Operator: plus
Napisane: 2014-02-17, 23:09 
DAnielos piszesz ze opera fiksuje to dla czego zainstalowałem soft S4 Style TurkoCFW V10.1 S8500 by hero355&Frager i tam opera dziala prawidłowo nawet zainstalowałem opere 7.1 pl tą którą instalowałem na BW Ultimate 3 i na ultimate w operze nie bylo opcji wielkosci czcionki na mała a na turko jest i tam opera smiga jak należy zmieniłem tylko wielkosc czcionki na malą i jest git



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 326 Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download