Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 Poprzednia strona  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89  Następna strona
MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
861
Staż: 20%
Dołączył(a): 2012-09-05, 16:15
Online: 2d 23m
Posty: 28
Podziękował: 2
Model: Samsung GT-S8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: Plus
Napisane: 2012-10-28, 22:08 
? HR ? aleosochozi ?



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
862
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-10-28, 22:10 
alfamiecio, przed wgraniem moda wpisujesz kod *#2767*3855#? nastąpi restart fona i wtedy DM i wgranie softu
wszystko w poradniku to jest

_________________
dan


Zobacz profil


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
863
Staż: 20%
Dołączył(a): 2012-09-05, 16:15
Online: 2d 23m
Posty: 28
Podziękował: 2
Model: Samsung GT-S8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: Plus
Napisane: 2012-10-28, 23:48 
Zrobiłem HR i wgrałem jeszcze raz SHP i nie działa.



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
864
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-10-29, 00:17 
alfamiecio, masz możliwość sprawdzenia przez WiFi?
Na innych softach też tak masz? Ustawiony profil transmisji danych dla SA jest prawidłowy? Ustawiony odpowiedni region code (XEO)?
Telefon w ogóle łączy Ci się z internetem za pomocą danych pakietowych?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
865
Staż: 20%
Dołączył(a): 2012-09-05, 16:15
Online: 2d 23m
Posty: 28
Podziękował: 2
Model: Samsung GT-S8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: Plus
Napisane: 2012-10-29, 00:38 
Kiedy próbuje włączyć Samsung Apps to wyskakuje mi że nie mam karty sim w telefonie...
BTW. dopiero zauważyłem że na forum o 1 godzine do przodu już jest przesunięte. Tylko szkoda że oficjalnie można o 3:00 :) I nie do przodu tylko do tyłu...
"Thanks Captain Obvious !"



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
866
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-10-29, 00:52 
A podpięcie innej karty SIM?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
867
Staż: 20%
Dołączył(a): 2012-09-05, 16:15
Online: 2d 23m
Posty: 28
Podziękował: 2
Model: Samsung GT-S8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: Plus
Napisane: 2012-10-29, 23:18 
Ni z gruchy, ni z pietruchy nie wezmę innej karty.



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
868
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-10-30, 00:33 
alfamiecio, na innym sofcie też tak masz? Sprawdzałeś też to co Ci napisałem w poście 864?
Mam dziwne wrażenie, że coś nie tak z twoją kartą SIM. Próbowałeś ją przeczyścić?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
869
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-30, 13:02
Online: 27d 45m
Posty: 675
Lokalizacja: Gdynia
Podziękowań: 195
Podziękował: 77
Model: S8530
Firmware: MIUI 6.2
Operator: orange
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum
Napisane: 2012-10-30, 12:11 
A może odwrotnie ją wpakował?.wszystko jest możliwe nawet to.Dlatego taki komunikat.

_________________
Moje małe hobby.
Link:


Zobacz profil


MOD Custom danielos20 v4.0 XXLG1 Ultimate
870
Staż: 85%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-03-24, 20:56
Online: 5d 6h 56m
Posty: 127
Lokalizacja: Warszawa
Podziękowań: 5
Podziękował: 8
Model: S8600
Firmware: 2.0
Operator: Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2012-10-31, 12:51 
Czy jeżeli wgram soft od nowa (zdążyło mu się przez pół roku zamulić i coraz częściej pojawia się np. komunikat "Za duża strona. Nie można poprawnie wyświetlić zawartości" przy otwieraniu... facebooka :|) to później bezproblemowo KIESem przywrócę ustawienia, kontakty, wiadomości itp? Pytam bo po poprzednim wgrywaniu softu udało się przywrócić tylko kontakty... (lecz wtedy było to przejście z XXLD, więc może to jest przyczyna).



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 890 Poprzednia strona  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download