Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 694 Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70  Następna strona
MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
661
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-07-25, 16:38 
broda4, mnie się jeszcze ani razu tak nie stało od chwili kupna Wave, czyli raczej rzadko :)



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
662

Napisane: 2012-07-25, 16:39 
Ja też nic takiego nie miałem a Wave mam już pomad półtora roku :)





MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
663

Napisane: 2012-07-25, 22:33 
czy przeniesienie danych z kiesa z wersji F1 jest mozliwe na wersje G1?





MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
664
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-07-25, 22:36 
broda4, tak, jest możliwe.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
665

Napisane: 2012-07-25, 23:31 
ok to odtwarzam..........
fajjnie,
podlaczylem tel zeby sie podladowal.
pokazal przed ladowanie - 59%.
skonczylem wgrywanie softu 12%
teraz 31%
:P


ustawilem blokade telefonu
niestety po kazdym odblokowaniu tel z uspienia - chce haslo.
nie powinno byc dopiero wtedy gdy wloze nowa karte i\lub zresetuje telefon?





MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
666
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-07-26, 00:19 
broda4, nie, raczej nie. W systemach desktopowych też tak masz więc raczej tu też tak jest :)



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
667

Napisane: 2012-07-26, 08:48 
berl,
czesc zapomnialem ci odpisac
. po 24 godz zjadlo mi 30 %.

tak wiec gdyby nie wczorajsze restarty bylbym super zadowolony. czyli srednio 30% dziennie.
ale tel srednio malo uzywany.

moze za restary odpowiadala mala ilosc baterii naladowanej?

probuj zmianiac.
z tego co pamietam F1 zjadal mi baterie G1 nawet ladnie trzyma.
I nikt nie wie od czego to zalezy.

Jeszcze jak ja sie zastanawialem - jak masz z kim - podmien baterie???





MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
668
Staż: 45%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-07-09, 19:19
Online: 1d 11h 36m
Posty: 63
Napisane: 2012-07-26, 09:16 
broda4, mi na LF (po 2 instalowaniu) trzymał lepiej niż teraz na LG1- jak wytrzymywał 1,5 dnia to uznałem, że tyle mi wystarczy, ale po tym jak pisałeś, że u Ciebie na LG1 jest lepiej, to też chciałem tak mieć;P no ale wyszło inaczej...
Na razie nawet doby nie wytrzymuje. Twoje zużycie 30% w 24h, to byłaby dla mnie rewelacja na badzie 2!:)

Nie mam z kim wymienić baterii, ale sprawdzałem, że baterie można kupić za ok. 50zł, więc jak kolejny reinstal nic nie da, to będę myślał o tym zakupie.
Teraz planuję wrzucić soft Lite i może to sprawi, że będzie dłużej wytrzymywał...

Ps. W wersji Lite od Hubal usunięta jest nawigacja LBS, ale nie będzie to miało wpływu na odbieranie sygnału GPS, tak? (Chcę mieć pewność, że NDrive będzie działał bez problemu.)


Ostatnio edytowano 2012-07-26, 09:26 przez berl, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
669

Napisane: 2012-07-26, 09:23 
berl,
tego to nie wiem.
sam na razi eboje sie instalowac aplikacje ze wzgledu na mozliwosc reinstalacji w niedlugim czasie.





MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
670

Napisane: 2012-07-26, 09:33 
berl,
u mnie NDrive i DontPanic działają a LBS nie mam :D





Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 694 Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download