Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 694 Poprzednia strona  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  Następna strona
MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
681
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-04-11, 17:52
Online: 4h 31m
Posty: 1
Napisane: 2012-07-27, 10:55 
Panowie a ja mam inny problem a mianowicie telefon nie pobiera mi wszystkich maili, odbierze ze 2-3 podczas gdy na komputerze odbiera ich około 10 dziennie. Co z tym robić?



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
682
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-07-27, 12:27 
kenji25, pierwsze co przychodzi mi na myśl to pobierać do skutku :)
Ewentualnie usunąć konto i założyć je na nowo.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
683
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-02-08, 12:16
Online: 18h 9m
Posty: 4
Model: s8500
Firmware: 1.2
Operator: play
Napisane: 2012-08-04, 13:26 
JAK ODINSTALOWAC ANDKA ZEBY NIE BYLO PARTYCJI LINUX

-- 2012-08-04, 12:26 --

PO PONOWNYM WGRANIU SOFTU BEZ ANDKA ZOSTALY PARTYCJE



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
684
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-05-23, 14:26
Online: 6d 18h 17m
Posty: 168
Podziękowań: 32
Podziękował: 46
Model: Wave S8500
Firmware: LG1 B-W Ultimate
Operator: PLAY
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca.
Napisane: 2012-08-04, 17:53 
Chyba ci o andka 2.2 na movinand chodzi tak?
Jezeli tak to zgraj pliki andka tak jak normalnie bys go instalowal(boota i fote tez) a potem skrypt kasujacy
mam nadzieje ze pomoze:)

_________________
Nie korzystam z polskich znaków pisząc z telefonu


Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
685
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-02-08, 12:16
Online: 18h 9m
Posty: 4
Model: s8500
Firmware: 1.2
Operator: play
Napisane: 2012-08-04, 19:06 
chodzi mi o androida 4.0.4



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
686
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-05-23, 14:26
Online: 6d 18h 17m
Posty: 168
Podziękowań: 32
Podziękował: 46
Model: Wave S8500
Firmware: LG1 B-W Ultimate
Operator: PLAY
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca.
Napisane: 2012-08-04, 20:47 
pewnie o karte pamieci ci chodzi poprostu ja sformatuj na FAT32 zmieniajac softa nie sformatujesz karty pamieci nie bedziesz mial juz potem partycji linuxowej :)

_________________
Nie korzystam z polskich znaków pisząc z telefonu


Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
687
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-12-29, 22:41
Online: 1d 5h 21m
Posty: 8
Podziękował: 16
Model: wave 8500
Firmware: B-W ultimate 3.0 xxm
Operator: play
Napisane: 2013-01-05, 21:06 
czy do softu:Mod Custom danielos20 XELF1 Turkov6.1 moge dograć przez ML plik Rc1 posiadajacy belkę z 5 -cioma ikonami,np:Rsrc_S8500_White_Hero355_Amazing_TurkoCFW_W1.rc1



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
688

Napisane: 2013-01-05, 21:15 
rafal1977,
samo dogranie nic nie da, trzeba jeszcze zmienić pliki Shp i CSC

Zobacz tu:
modyfikacja-rom/dodawanie-przycisku-wl-wyl-danych-pakietowych-na-belce-zaawansowane-t15571.html




Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
689
Staż: 5%
Dołączył(a): 2010-12-29, 22:41
Online: 1d 5h 21m
Posty: 8
Podziękował: 16
Model: wave 8500
Firmware: B-W ultimate 3.0 xxm
Operator: play
Napisane: 2013-01-05, 21:25 
Hubal,
a jeśli mam juz plik QuickPanelBmp.rbm wystarczy że podmienie go wave remaker-em w Rc1 z mojego softu?



Zobacz profil


MOD Custom danielos20 XELF1 Turko V6.1
690

Napisane: 2013-01-05, 21:27 
rafal1977,
Tak jak Ci pisałem sama podmiana w rc1 nic nie da, musisz wprowadzić też zmiany w Shp i CSC i dopiero wgrać te pliki fo fona




Autor postu otrzymał podziękowanie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 694 Poprzednia strona  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download