Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wolisz Badę 1.2 czy 2.0?
Zdecydowanie 2.0 48%  48%  [ 64 ]
Zdecydowanie 1.2 52%  52%  [ 69 ]
Liczba głosów : 133
MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
111
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-03-26, 17:39 
kociormen,
cytuj_ikona Cytuj:
najwyraźniej bada 2.0 lepiej zarządza wolną przestrzenią. jest wiele plusów tego softu
1. podgląd plików video podxzas odtwarzania i wybór scen
2. lepsze zdjęcia lepsze filmy i pauza podczas nagrywania możliwość wznowienia.
3. szybkość rakiety i większa stabilność


Te punkty to rozumiem odnoszą się do B1.2? Czy 2.0? Bo już się pogubiłem czy mówisz o 1.2 czy 2.0 ;)

To się cieszę, że znalazłeś soft który Ci najbardziej odpowiada.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
112
Staż: 15%
Dołączył(a): 2012-04-20, 10:56
Online: 1d 6h 35m
Posty: 24
Podziękowań: 3
Podziękował: 5
Model: SG-I9070
Firmware: I9070XXLPY_I9070SER
Operator: play
Napisane: 2013-03-26, 22:52 
oczywiscie to o xxkf3 bw 1.2. bada 2.0 z dolphin3.0 w tescie html5 ma 283 punkty plus 9 bonusowych. brakuje mi tego troche gdyż youtube zaczyna przechodzić transformacje. filmy teledyski muza w hd. zmienia sie wygląd kodowanie stron itp. wysoka jakość wymaga rezygnacji z javy flasha i przechodzą własnie na html5.
można przetestować możliwości swojej przeglądarki i właściwości systemu ftyczek procesorów grafiki tutaj:
http://html5test.com o ile dobrze wpisałem. zaraz sprawdze link



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
113
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-03-26, 23:10 
kociormen, nie .com tylko .org ;) Taki drobny błędzik :)
No niestety, czasy się zmieniają, technologia idzie do przodu i nic się z tym nie poradzi. Jak na ówczesne czasy Bada 1.2 i tak miała całkiem niezłe wsparcie dla HTML5 lecz w porównaniu z Badą 2.0 wypada... mówiąc łagodnie - blado :)

Cóż, póki jeszcze YT działa to można korzystać z 1.2, ale niestety czas ten nieubłaganie dobiega końca :)



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
114
Staż: 15%
Dołączył(a): 2012-04-20, 10:56
Online: 1d 6h 35m
Posty: 24
Podziękowań: 3
Podziękował: 5
Model: SG-I9070
Firmware: I9070XXLPY_I9070SER
Operator: play
Napisane: 2013-03-27, 10:59 
Dokładnie. wchodząc na google widać zmiany w całym tym kombajnie. g+ gmail maps picasa youtube i wszystkie połącczone servisy komunikatory zmieniają wyglad. według mnie idzie to w dobrą strone. wchodząc na onet interie nagle zostajesz obrzucony internetowym gó....m typu reklama coś w javie flashu itd. zanim dostaniesz się do treści której szukasz wypiorą ci mózg w proszku do prania sprzedadzą auto i wygrasz 10000 wirtualnych baksów jak dasz się nabić w butelke. potem braknie ci pamięci operacyjnej bufor się zapcha i wywali 404 :D strona nie otworzy się. google jak zauważyłem dostrzegło zwykłych zjadaczy i przystosowują strony dla komorek tabletów no i systemów operacujnych. czym to się objawia?. przypominają menu komórek itp. zamiast natłoku textu dają prostą ikonkę i dziecko wie co robić. obrazki zakładki odnośniki...
to dobre. typowy układ drzewka folderow katalogów w formie graficznej. to działa. pozdrowienia. 1.2 to wciaż dobry system troche okupiony jakością obrazu video choćby z youtube używa starszych dekoderów video (rozmycie koloru mlekowaty obraz itp) ale wciąż wyświetla właściwą treść bez zacięcia. s8500 z byle jaką badą jest milion razy funkcjonalniejszy niż nokia na symbianach ;)



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
115
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-05-15, 23:12
Online: 1d 51m
Posty: 6
Model: s8500
Firmware: 1.2 JID
Operator: Heyah
Napisane: 2013-10-13, 09:50 
siemka mając wersje bady 2.0.1 moge wgrac na nia ta z tego posta?



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
116
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-05-15, 23:12
Online: 1d 51m
Posty: 6
Model: s8500
Firmware: 1.2 JID
Operator: Heyah
Napisane: 2013-10-13, 11:20 
Dlaczego po wgraniu tego nie widzi mi sieci



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
117
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-10-16, 12:33 
djmalag, nie powinno być takich problemów. Choć zdarza się (ale to każdy telefon tak ma), że nieraz dłużej szuka sieci.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
118
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-05-15, 23:12
Online: 1d 51m
Posty: 6
Model: s8500
Firmware: 1.2 JID
Operator: Heyah
Napisane: 2013-10-22, 10:12 
Przepraszam za dubla posta, nie chciał sie wtedy dodac a tu wdze teraz ze sa aż dwa. Po wgraniu tego moda nie ma sieci,wgrywałem dwa razy i to samo.
Swoja droga, podajcie jakiś najstabilniejszy, obojetnie czy 1.2 czy 2.0 bo narzeczona ma mojego wave i jej sie wiesza, wyłacza itp



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
119
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-10-22, 13:23 
djmalag, no jakby ie patrzeć najstabilniejszy jest XXKF3 jeśli chodzi o Wave S8500 :)
Ostatnie dostępne kompilacje Bady 2.0 są już całkiem znośnie więc sprawdzić je też możesz:
s8500-bada-world/b-w-ultimate-6-0-miui-style-for-bada-wave-t20590.html
s8500-bada-world/b-w-ultimate-3-0-s8500xxma1-t17258.html
1/gt-s8500-wave-turko-cfw-v10-t19790.html

Próbowałeś przeczyścić kartę SIM? Możesz sprawdzić jeszcze na czystym open sofcie tej kompilacji: 1/s8500xxkf3-full-bada-1-2-t7159.html
W okolicach twojej miejscowości nie modernizują czasem sieci?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
120
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-05-15, 23:12
Online: 1d 51m
Posty: 6
Model: s8500
Firmware: 1.2 JID
Operator: Heyah
Napisane: 2013-10-22, 13:43 
Raczej nie karta sim, bo wgrałem1.2 S8500XXKF3 XEO PL jest zasieg, wgram na niego moda nie ma sieci, wgram znowu S8500XXKF3 XEO PL jest siec. Obecnie jedzie na tym, i już dwa razy sie zwiesił telefon;/



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download