Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Wolisz Badę 1.2 czy 2.0?
Zdecydowanie 2.0 48%  48%  [ 64 ]
Zdecydowanie 1.2 52%  52%  [ 69 ]
Liczba głosów : 133
MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
121
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-10-22, 14:18 
djmalag, to wgraj czysty :) Widocznie twój telefon "nie polubił się" z tym oprogramowaniem :) Za czasów gdy go tworzyłem, nie miałem żadnych problemów z zasięgiem i siecią ani też nikt inny co z niego korzystał.
A tak poza tym to Region Code miałeś na ob. ustawiony na XEO?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
122
Staż: 40%
Dołączył(a): 2011-01-21, 19:09
Online: 2d 5h 43m
Posty: 60
Podziękowań: 2
Podziękował: 25
Model: S8500
Operator: t-mobile
Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2)
Napisane: 2013-10-22, 20:13 
Witam.Wgrałem ten soft ale nie chcę faceboka.pobrałem plik shapp bez faceboka ,wgrałem przez ML w trybie LSI a facebok jak był tak jest.Co robię źle?



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
123
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-10-22, 20:32 
and2352, musisz wgrać cały soft wraz z plikiem ShpApp bez Facebooka.



Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD Re: S8500XXKF3_B-W_Ultimate
124
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-10-22, 20:33 
@up
może wrzuć jeszcze raz cały soft ale wgraj od razu plik shpapps bez face'a

_________________
dan


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
125
Staż: 40%
Dołączył(a): 2011-01-21, 19:09
Online: 2d 5h 43m
Posty: 60
Podziękowań: 2
Podziękował: 25
Model: S8500
Operator: t-mobile
Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2)
Napisane: 2013-10-22, 20:35 
chciałem uniknąć ponownego wgrywania........ale cóż,jak trzeba to trzeba.



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
126
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-05-15, 23:12
Online: 1d 51m
Posty: 6
Model: s8500
Firmware: 1.2 JID
Operator: Heyah
Napisane: 2013-10-23, 08:37 
Mówisz o czystym tym 1/s8500xxkf3-full-bada-1-2-t7159.html ??To na nim sie już dwa razy zwiesiło, a co do regionu, to tak przestawiałem na XEO



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
127
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-10-23, 18:25 
djmalag, tak o ten chodzi. No to dość dziwne zachowanie telefonu :)
Wgrywałeś z użyciem opcji Master ROM czy bez niej?



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
128
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-05-15, 23:12
Online: 1d 51m
Posty: 6
Model: s8500
Firmware: 1.2 JID
Operator: Heyah
Napisane: 2013-11-11, 11:27 
zawsze zaznaczałem tylko Boot Change i Full Download



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
129
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2013-11-12, 01:43 
djmalag, naprawdę dziwne zachowanie. Możesz spróbować jeszcze raz wgrać z zaznaczonym Master ROM, ale nie wiem czy to coś da (zaraz po wgraniu oprogramowania, trzeba będzie ręcznie zrestartować telefon).



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download