Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Wolisz Badę 1.2 czy 2.0?
Zdecydowanie 2.0 48%  48%  [ 64 ]
Zdecydowanie 1.2 52%  52%  [ 69 ]
Liczba głosów : 133
MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
91
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-02-10, 20:21
Online: 10h 53m
Posty: 22
Model: Wave GT-8500
Firmware: bada 1.0
Operator: play
Napisane: 2012-11-19, 01:45 
Hej, co jest...ściągnąłem plik, następnie otwieram w win-rar, a tam nic nie ma...?? wtf...??



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
92
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-11-19, 08:00 
@up
Rozpakuj programem 7-Zip 9.30. WinRAR nie radzi sobie za bardzo z plikami 7z



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
93
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-02-10, 20:21
Online: 10h 53m
Posty: 22
Model: Wave GT-8500
Firmware: bada 1.0
Operator: play
Napisane: 2012-11-19, 18:36 
Hej. Zainstalowałem sobie operę ale gdy z niej wyjdę to jak mam wejść w nią z powrotem...?? Nie ma ikonki ani na pulpicie ani w menu. Wydaje mi się czy nie działa multitouch w operze i nie mogę sobie powiększać...?? Pozdrawiam.



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
94
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-11-19, 19:14 
Kotu, wejdź do menu i znajdź ikonkę Gry i aplikacje :) Tam siedzą appki Java w Badzie 1.x.
Tak, aplikacje java nie wspierają multitouch.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
95
Staż: 15%
Dołączył(a): 2011-02-10, 20:21
Online: 10h 53m
Posty: 22
Model: Wave GT-8500
Firmware: bada 1.0
Operator: play
Napisane: 2012-11-19, 20:00 
Z jednej strony fajnie że jest opera na bada 1.2, ale niestety jest to jedna wielka lipa...filmiki na youtube wyglądają tragicznie :/



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
96
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-11-19, 20:22 
Kotu, z tego co pamiętam folmiki z YT nie otwierają się w Operze tylko w odtwarzaczu Bady.
Jakość filmów możesz zresztą zwiększyć w ustawieniach odtwarzanego filmu na YT ale kosztem zwiększonego transferu danych.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
97
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-06-22, 11:18
Online: 1h 41m
Posty: 3
Model: GT-S8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: Orange
Napisane: 2012-11-26, 12:18 
Witam. Wgrałem ten modzik ale mam problem z samsung apps z poziomu telefonu. Kiedy wchodzę do zakładki pobrane jest pusta lista.
Kiedy połączę telefon przez kiesa, z poziomu kiesa widać wszystko co pobrałem. Ktoś ma pomysł w czym jest problem?



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
98

Napisane: 2012-11-26, 12:21 
misuszatek,
SA zaktualizował się prawidłowo?





MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
99
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-06-22, 11:18
Online: 1h 41m
Posty: 3
Model: GT-S8500
Firmware: Bada 1.2
Operator: Orange
Napisane: 2012-11-26, 12:38 
Wygląda, że tak. Mogę ściągać aplikacje z poziomu telefonu ale w zakładce pobrane jest ciągle pusta lista.



Zobacz profil


MOD S8500XXKF3_B-W_Ultimate
100
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 43m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-11-26, 13:47 
misuszatek, miewałem tak na Badzie 1.2 - appki który widniały w Kiesie w pobranych nie było ich z poziomu telefonu... pamiętam, że po którymś tam wgraniu softu ponownie problem zniknął ale wygląda na to, że nie bardzo to działa na B1.2...



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 129 Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download