Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
11
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-11-11, 18:10
Online: 2d 58m
Posty: 171
Lokalizacja: PRAWIE STOLICA
Podziękowań: 3
Podziękował: 8
Model: WAVE 2 (S8530)
Firmware: Turko CFW9
Operator: PLUS
Napisane: 2012-10-06, 12:59 
ja obecnie mam wgrany soft wstawiony przez maniek0928z podmianką pliku CSC BiBOLA i powiem wam że poza jednym restartem bez powodu,bateria spadla wtedy z 40% na 14%,ale po 30 minutach powróciła do 37% i od tego czasu śmiga dobrze i baterii przez 24 godziny pochłonęło tylko 9% ;) No ale zobaczymy co będzie dalej....

-- 2012-10-06, 11:59 --

a tak po za tym,dla czego nie widać tego tematu z innymi??bo trzeba wchodzić z tematu maniek0928......



Zobacz profil


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
12

Napisane: 2012-10-06, 13:10 
sam,
widać
najpierw wchodzisz tu
160/
i na samej górze działu jest: Firmware bada-WORLD.pl i tam znajdziesz mody zrobione przez ekipę Forum :)





MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
13
Staż: 65%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-09-18, 21:23
Online: 2d 22h 44m
Posty: 100
Podziękowań: 4
Podziękował: 9
Model: S8530
Firmware: B-W_Ultimate_1.2
Operator: Plus
Napisane: 2012-10-06, 14:17 
Wgrałem ten soft pierwsze co zauważyłem jest troche szybszy od LF co prawda nie można ustawić 2G ale na 3G zasięg jest lepszy a niżeli na sofcie LF ja w domu poprzednio miałem góra 2kreski teraz mam pełny hmm ciekawe potestuje przez tydzień i zobaczymy



Zobacz profil


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
14
MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-11-11, 18:10
Online: 2d 58m
Posty: 171
Lokalizacja: PRAWIE STOLICA
Podziękowań: 3
Podziękował: 8
Model: WAVE 2 (S8530)
Firmware: Turko CFW9
Operator: PLUS
Napisane: 2012-10-06, 14:30 
to ja inaczej troszkę wchodziłem :D a czy opłaca się zmieniać softa na ten gdy się ma zainstalowane ten z tematu maniek0928,ale z plikiem csc bibola??



Zobacz profil


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
15
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 8m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-10-06, 14:44 
sam, jeżeli Bibol do tego wcześniejszego CSC dodał już wszystkie modyfikacje które opisał na pierwszej stronie (te które można wstawić do CSC) to w zasadzie nie opłaca się... no chyba, że chcesz mieć inne tapetki :)
Ale dla samej pewności to można zmienić... góra 10 minut roboty :)



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
16
Staż: 70%
Dołączył(a): 2011-09-25, 17:14
Online: 3d 13h 29m
Posty: 107
Podziękował: 4
Model: S8600
Operator: Heyah
Napisane: 2012-10-07, 16:25 
A koledzy mozecie zrobic cos z tym....siec tylko na automatyczna mozna ustawic..nie mozna na GSM.. :O



Zobacz profil


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
17
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 8m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-10-07, 17:35 
Na to może tylko Samsung zrobić.
Widocznie dla rynku Austriackiego przełączanie na sieć 2G jest niepotrzebne.



Zobacz profil Gadu-Gadu


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
18
Staż: 0%
Dołączył(a): 2011-11-30, 13:49
Online: 18h 22m
Posty: 3
Model: Wave II
Firmware: Bada 1.2
Operator: PLAY
Napisane: 2012-10-09, 21:09 
Mam tego "Austryjaka" od kilku dni. Jeżeli włączycie ręczny wybór sieci, to przynajmniej u mnie pokazuje się wybór sieci np. PLAY 2g i 3g oraz pozostałe i pomimo wyboru sieci 2g nie zmienia się ikona sieci, nadal jest 3G. U was też tak jest? I jeszcze jedno przez 1 noc po naładowaniu baterii zżera około 35-40%, a potem trzyma jeszcze 2 dni?! Na pewno co do samego softu, to jest zdecydowanie szybszy od poprzednich.



Zobacz profil


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
19
EXPERT MEMBER!
Dołączył(a): 2011-12-20, 19:03
Online: 93d 23h 24m
Posty: 3635
Podziękowań: 1106
Podziękował: 993
Operator: dan
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-10-09, 21:15 
agajotek, nie działa raczej przełączanie pomiędzy 3g a 2g na tym sofcie, chyba już o tym było wspomniane :)

_________________
dan


Zobacz profil


MOD S8530NELH2_BibolLH2_XEO
20
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 8m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2012-10-09, 22:12 
agajotek, w tym sofcie masz tylko wybór Automatycznie i UMTS 900/2100 więc nie przełączysz tylko na sieć 2G 900/1800



Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download