Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 Poprzednia strona  1, 2, 3
 Funkcje Forum
21
Przyjaciel
Dołączył(a): 2011-03-21, 09:55
Online: 73d 7h 10m
Posty: 3156
Podziękowań: 329
Podziękował: 212
Model: SGS3
Firmware: SlimBean 4.2.2
Operator: Red bull Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2012-03-17, 20:03 
Trzebiat, fakt dzisiaj wywalał błąd. :o
Mam 100mb/s i tak zamula.
Wogóle czemu wywala ten błąd?
Zawsze gdy rano wejdę to mnie powita ten błąd często ale rzadko nie

_________________
"Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną"

» Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Funkcje Forum
22

Napisane: 2012-03-17, 20:08 
taran20,
jak chcesz napisać w skrócie mega to trzeba napisać M:)
Ja też dziś rano próbowałem chyba z pół godziny i dałem sobie spokój bo cały czas wywalał błąd





 [Usunięte]
23
Ten post został usunięty przez Dominos 2012-03-17, 21:41.

 Funkcje Forum
24
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 4h 1m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2012-03-18, 14:55 
Cały hosting ma problemy. Ja ze swojej strony zrobiłem wszystko co mogłem.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu

Autor postu otrzymał podziękowanie

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 Poprzednia strona  1, 2, 3
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download