Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 208 Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
 Mobilna Wersja Forum
201
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-01-03, 14:36 
Zauważyłem, że na standardowej przeglądarce strona jest wyświetlana poprawnie, tylko trzeba ją pomniejszyć by się dopasowała do ekranu, logo bada-world jest wyświetlane całe. Na Operze Mobile strona się wyświetla dokładnie jak na Operze Mini na badzie (z wyłączoną funkcją Turbo oczywiście).

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Mobilna Wersja Forum
202
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 4h 1m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-01-05, 18:13 
Na Operze jest właściwie wersja 2.0?

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Odp: Mobilna Wersja Forum
203
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-01-05, 18:28 
Na Operze jest wszystko rozjechane i nawet jeden element strony nie jest poprawnie wyświetlany.
Obrazek

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Mobilna Wersja Forum
204
Staż: 75%
Dołączył(a): 2011-06-24, 15:54
Online: 3d 17h 52m
Posty: 111
Podziękowań: 15
Podziękował: 2
Model: S8500
Firmware: Bada 1.2 KF3
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-01-05, 18:35 
A takie pytanie na szybko - czy na mobilnej wersji forum też jest tak fajna ilość reklam jak na wersji zwykłej?



Zobacz profil


 Odp: Mobilna Wersja Forum
205
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-01-13, 16:07
Online: 133d 22h 51m
Posty: 5340
Lokalizacja: Ze świata
Podziękowań: 1008
Podziękował: 477
Model: Note 3
Firmware: Android 5.0
Operator: Virgin Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Andro Expert: Expert w dziedzinie instalowania i modyfikacji systemu Android.
Napisane: 2013-01-05, 18:42 
Nie, na wersji mobilnej reklam nie ma.

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

_________________
Obrazek

Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Mobilna Wersja Forum
206
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-11-12, 21:31
Online: 154d 4h 1m
Posty: 3601
Lokalizacja: okolice Warszawy
Podziękowań: 488
Podziękował: 258
Model: GT-S8500
Firmware: XXLG1
Operator: Orange Free na Kartę
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Widget Dev: Developer widgetów dla systemu bada. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-01-06, 21:48 
Opera mini usuwa tło obrazkowe, a tak właśnie traktowane są gradienty. CSS który generowałem powinien jednak zawierać zwykły jednokolorowy background i on powinien działać, ale najwyraźniej przypadkiem go usunąłem :P
Co ja zrobię że wersje 2.0 przebajerzyłem? To jest właśnie przewaga pisania pod jeden system, konkretną przeglądarkę i prawie konkretny telefon ;] W tym jednym przypadku wszystko będzie działać, ale przeniesienie tego gdzie indziej to już problem. Podobnie z Internet Explorerem który nawet w wersji 9 nie obsługuje nic co mi potrzebne :sciana:
Pomyślę o tej wersji mobilnej przy dostosowywaniu jej pod nowe forum i jak poprawie te błędy to poprawki pojawią się i tutaj.

_________________
ObrazekObrazekObrazek Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


 Mobilna Wersja Forum
207
Zbanowany
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2013-05-12, 23:23
Online: 6h 4m
Posty: 22
Podziękował: 1
Model: Potężny Wave s8500
Firmware: Nowa Bada 2.0
Operator: Orange
Napisane: 2013-05-12, 23:38 
na moim nowym wave s8500 z nową badą 2.0 mobilna wersja forum tnie niemiłosiernie. Dobrze, że reklam nie ma przynajmni9ej

_________________
Wyfrytane w bólach z mojego rozsypującego się Łejwa Esosiempińcet.


Zobacz profil


 Mobilna Wersja Forum
208
Przyjaciel
Dołączył(a): 2012-05-26, 13:17
Online: 8d 3h 25m
Posty: 130
Lokalizacja: Choszczno
Podziękowań: 32
Podziękował: 27
Model: Wave533/5230/A971
Firmware: LitePack/S60 9.5/
Operator: CM9Nightly; Play
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-10-07, 16:51 
Kolor#FF00FF jest "pusty w środku" tzn. pokolorowane są same kontury ,a środek jest biały(na podglądzie poprzednich postów i podglądzie edycji swojego posta już nie)-wave 533 240x400.

_________________
Jeśli pomogłem daj plusa.Tak jak on!
s5620.pl/showthread.php?tid=240
Obrazek


Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 208 Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download