Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 1, 2, 3  Następna strona
BŁĄD Problem z reklamami na desktopie
1
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-18, 05:51
Online: 4d 10h 39m
Posty: 167
Podziękowań: 13
Podziękował: 7
Model: Galaxy Nexus, N7
Firmware: Jelly Bean 4.2.1
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-01-13, 10:03 
zawsze korzystałem z waszego forum na sprzętach mobilnych: najpierw na wave s 8500, potem na nexusach (obydwa na 4.2.1). Na badzie 2.0 wszystko działa średnio, na androidzie pod tapatalkiem bez problemu. Dzisiaj jednak odpaliłem na kompie stacjonarnym forum i doznałem szoku - ilość reklam praktycznie uniemożliwia korzystanie z niego. Można jakoś te reklamy wyłączyć? No sorry ale wyłączanie trzech wielgachnych banerów tylko po to, aby przejrzeć kolejną stronę wątku skutecznie odstrasza...



Zobacz profil


BŁĄD Odp: Problem z reklamami na desktopie
2
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-09-21, 16:25
Online: 38d 16h 18m
Posty: 502
Lokalizacja: Malopolska
Podziękowań: 114
Podziękował: 167
Model: Wave II
Firmware: bada 2.0
Operator: HEYAH
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-01-13, 10:07 
Można je wyłączyć AdBlockerem albo ranga przyjaciel wyłącza reklamy ;)

Ps. Dubel tematów

Wysłane z Samsunga Galaxy SII za pomocą Tapatalk

_________________
Zapraszam na Galaktyczny.pl


Zobacz profil


BŁĄD Problem z reklamami na desktopie
3
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-18, 05:51
Online: 4d 10h 39m
Posty: 167
Podziękowań: 13
Podziękował: 7
Model: Galaxy Nexus, N7
Firmware: Jelly Bean 4.2.1
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-01-13, 10:09 
ok, dzięki ale na żadnym innym forum nie mam takich cyrków jak tutaj... nie będę instalował adblocka tylko po to, żeby czytać jedno forum



Zobacz profil


BŁĄD Problem z reklamami na desktopie
4
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-08-16, 22:37
Online: 173d 12h 58m
Posty: 1456
Lokalizacja: Białystok
Podziękowań: 370
Podziękował: 1351
Model: S8500, SGS+, 4X HD
Firmware: Zawsze najnowsze
Operator: T-Mobile, Play
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-01-13, 12:12 
Cóż, aby serwis nie przynosił samych strat reklamy muszą być, a są jakie są, nie mamy na to wpływu, sieć z góry je nam narzuca. Zapewne gdyby nie one już jakiś czas temu po mało oficjalnej śmierci bady zostało by wyłączone.

_________________
Obrazek
Twoje ogólnopolskie forum o platformie bada OS!


Zobacz profil Gadu-Gadu


BŁĄD Problem z reklamami na desktopie
5
Staż: 75%
Dołączył(a): 2011-06-24, 15:54
Online: 3d 17h 52m
Posty: 111
Podziękowań: 15
Podziękował: 2
Model: S8500
Firmware: Bada 1.2 KF3
Operator: T-Mobile
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-03, 15:53 
Szczerze? Może trochę odkopię temat, ale powiem tak:

CHRZANIĆ to forum...

1) Co do istnienia - prawda jest taka, ze użytkowników Bada OS już jest na lekarstwo, może czas przenieść sie na darmowe forum i pozbyć się reklam...
2) AdBlock plus jak się załącza to usuwa też posty, bo reklamy macie tak wpisane w forum, ze tematów nie widać...
3) Co do ilości reklam - jaki wy kurde pakiet wzięliście ? "super hiper ultra max dużo reklam" ? :|

No wybaczcie - widziałem strony, które się ratują reklamami i np. na PurePC mam odblokowanego Adblocka, żeby rzeczywiście utrzymywali się z reklam,
ale na to forum to już przez te reklamy nie chce się wchodzić...
Także jak dostanę bana za ten post - trudno - płakać nie będę, nie zamierzam wracać...
Jak będę miał ochoty poogladać sobie reklamy to sobie Polsat włączę... Tam akurat ciężko trafić na coś innego włączając na chybił-trafił...



Zobacz profil


BŁĄD Problem z reklamami na desktopie
6
EXPERT MEMBER!
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-06-08, 20:12
Online: 124d 6h 57m
Posty: 1277
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękowań: 745
Podziękował: 1370
Model: Wave 3,SGS 4
Firmware: Turko CFW V 3.1
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (5) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-03-03, 15:56 
aImLeSS, nikt Cię tu nie trzyma na siłę!!

_________________
Pomogłem ? Kliknij --------> Obrazek
To nic nie kosztuje, a daje satysfakcję :-)

>> Wszystkie wideotesty techManiaK-a w jednym miejscu<<


Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

BŁĄD Re: Odp: Problem z reklamami na desktopie
7
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-18, 05:51
Online: 4d 10h 39m
Posty: 167
Podziękowań: 13
Podziękował: 7
Model: Galaxy Nexus, N7
Firmware: Jelly Bean 4.2.1
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-03, 16:38 
Ja pisałem wyżej, wersja desktopowa to istna masakra -nie widziałem równie zaśmieconego reklamami forum . Ale jest ratunek: android+tapatalk...



Zobacz profil


BŁĄD Re: Odp: Problem z reklamami na desktopie
8
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-09-21, 16:25
Online: 38d 16h 18m
Posty: 502
Lokalizacja: Malopolska
Podziękowań: 114
Podziękował: 167
Model: Wave II
Firmware: bada 2.0
Operator: HEYAH
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2013-03-03, 16:53 
Zawsze można wspomóc forum przelewając pieniądze, dostaniecie wtedy rangę "przyjaciela" i pozbywacie się reklam ;)

_________________
Zapraszam na Galaktyczny.pl


Zobacz profil


BŁĄD Re: Odp: Problem z reklamami na desktopie
9
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2012-04-18, 05:51
Online: 4d 10h 39m
Posty: 167
Podziękowań: 13
Podziękował: 7
Model: Galaxy Nexus, N7
Firmware: Jelly Bean 4.2.1
Brązowy Puchar za osiągnięcia użytkownika
Napisane: 2013-03-03, 17:13 
W sensie dołożyć się do stypy po bandzie ;)



Zobacz profil


BŁĄD Problem z reklamami na desktopie
10
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 148d 23h 55m
Posty: 4089
Podziękowań: 1303
Podziękował: 895
Model: ,s3,4,5,htc-820,idol
Firmware: Najnowsze
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2013-03-03, 17:26 
Noodles,
a jak myślisz, że stypa będzie trzy dni o własnym życiu?
Chociaż na porządny wieniec powinieneś dać i po reklamie :D
Tak to leciało chyba xD xD xD

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 1, 2, 3  Następna strona
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download