Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7
BŁĄD Samsung apps dostępna jest aktualizacja
1
Staż: 0%
Dołączył(a): 2016-02-02, 22:21
Online: 1h 8m
Posty: 3
Podziękowań: 1
Model: gt-s8500
Firmware: XXLa1
Operator: Play
Napisane: 2016-02-03, 18:30 
"Samsung apps dostępna jest aktualizacja..." to wyskakuje mi ciągle w Samsung apps , przez to ni mogę nic zrobić tylko potwierdzić przyciskiem "ok" po aktualizacji włącza się samsung apps i znów aktualizacja i tak w kółko. :cry:
tu zdjęcie problemu http://www.fotosik.pl/zdjecie/3b7f8a7f95c129c9
Wersja Bady 2.01 Soft XXla1 Model telefonu: Gt-s8500

Mam nadzieje że ktoś jeszcze tu żyje. :)



Zobacz profil


BŁĄD Samsung apps dostępna jest aktualizacja
2
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 148d 23h 23m
Posty: 4089
Podziękowań: 1303
Podziękował: 895
Model: ,s3,4,5,htc-820,idol
Firmware: Najnowsze
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2016-02-13, 11:47 
badagt8500,
Wgraj jeszcze raz soft i na samym początku jak będziesz się logował na konto samsunga i wyskoczy ta aktualizacja to ją zatwierdź i dopiero dalsza konfiguracja fona.

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


BŁĄD Samsung apps dostępna jest aktualizacja
3
Staż: 0%
Dołączył(a): 2016-02-02, 22:21
Online: 1h 8m
Posty: 3
Podziękowań: 1
Model: gt-s8500
Firmware: XXLa1
Operator: Play
Napisane: 2016-02-15, 21:31 
znalazłem inny sposób włączam samsung apps z połączeniem sieciowym wifi lub danymi pakietowymi czekam aż wyświetli się pierwsza strona po czym wyłączam appsa wyłączam dane pakietowe (oczywiście razem z transmisją danych) i wifi. Włączam apssa wyskakuje błąd czekam 6 sekund włączam dane pakietowe lub wifi nie wyłączając appsa póżniej wchodzę na niego wciskam "ok" w tym błędzie i nasz sklep nie pokazuje fałszywych aktualizacjii

zamykam chyba teraz temat



Zobacz profil

Autor postu otrzymał podziękowanie

BŁĄD Samsung apps dostępna jest aktualizacja
4
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-28, 14:06
Online: 79d 6h 8m
Posty: 5930
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękowań: 1439
Podziękował: 556
Model: Lumka 1520
Firmware: W10M RS2
Operator: T-Mobile
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. (3) Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada. Newsman: Laur dla osób, które dbają, aby na forum były nowe tematy do dyskusji. Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. Tizen Expert: Ekspert w dziedzinie znajomości systemu Tizen.
Napisane: 2016-05-19, 00:09 
Odkurzyłem W3, sprawdziłem i mogę potwierdzić, że sposób podany przez badagt8500 jak najbardziej działa.



Zobacz profil Gadu-Gadu


BŁĄD Re: Samsung apps dostępna jest aktualizacja
5
Super moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-10-05, 17:56
Online: 148d 23h 23m
Posty: 4089
Podziękowań: 1303
Podziękował: 895
Model: ,s3,4,5,htc-820,idol
Firmware: Najnowsze
Operator: Orange
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Liczymy: Nagroda za napisanie w swoim poście pełnego tysiąca. Liczymy (Obrazki): Nagroda za napisanie postu zawierającego obrazek z liczbą 500, 1000, itd. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (4) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum. Uploader: Umieszcza nowe pliki w dziale Download. S.O.O.A: Specjalne odznaczenie od Administracji
Napisane: 2016-05-19, 00:31 
Tematu nie będziemy zamykać bo jeszcze ktoś może mieć taki problem i nie będzie miał jak napisać.


Wyskoczyło z 5

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. :)
Spoiler: Pokaż




Obrazek


Zobacz profil Gadu-Gadu


BŁĄD Samsung apps dostępna jest aktualizacja
6
Staż: 0%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2016-08-15, 16:44
Online: 17m
Posty: 3
Firmware: bieda 1.2
Operator: tesco
Napisane: 2016-08-15, 16:54 
yo yo, ludziska to znaczy ze na łejwie s8500 samsung apps nie dziala? Bo na moim nie dziala, jest tak samo jak u badagt8500. Wgralem czysty soft, pruwoalem na bieda 1.2 i 2.0 nie dziala na zadnej. Czy to oznacza, ze oprocz tego zenujacego sposobu z wlaczaniem/wylaczaniem neta w telefonie nie ma innego sposobu zeby SA dzialalo? To znaczy, ze samsung totalnie wypial sie na ten telefon ograniczajac wiekszosc z jego funkcjonalnosci?

WGL dziala wam na łejwach youtube? Bo mi nie :/



Zobacz profil


BŁĄD Re: Samsung apps dostępna jest aktualizacja
7
Staż: 0%
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2016-08-15, 16:44
Online: 17m
Posty: 3
Firmware: bieda 1.2
Operator: tesco
Napisane: 2016-08-15, 16:54 
cytuj_ikona maniek0928 napisał(a):
Tematu nie będziemy zamykać bo jeszcze ktoś może mieć taki problem i nie będzie miał jak napisać.


Wyskoczyło z 5

yo yo, ludziska to znaczy ze na łejwie s8500 samsung apps nie dziala? Bo na moim nie dziala, jest tak samo jak u badagt8500. Wgralem czysty soft, pruwoalem na bieda 1.2 i 2.0 nie dziala na zadnej. Czy to oznacza, ze oprocz tego zenujacego sposobu z wlaczaniem/wylaczaniem neta w telefonie nie ma innego sposobu zeby SA dzialalo? To znaczy, ze samsung totalnie wypial sie na ten telefon ograniczajac wiekszosc z jego funkcjonalnosci?

WGL dziala wam na łejwach youtube? Bo mi nie :/



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
cron
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Smitebuild.pl | PaladinsDecks.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download