Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...


Ta strona korzysta z plików cookiesKorzystając z naszej strony internetowej wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas jej przeglądania.
Rozumiem. Nie pokazuj w przyszłości.
Panel użytkownika
     

Nie masz konta? Zarejestruj
Zapomniałeś hasła? Przypomnij

Forum Tizen OS!
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 Poprzednia strona  1, 2
bada 2.0 Wave 2 nie aktualizuje się
11
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-04-18, 23:01
Online: 6h 19m
Posty: 2
Model: wave 2
Firmware: bada 1.2
Napisane: 2012-04-19, 20:47 
kto mi pomoze ,mam wave2 bada1.2,kupiony w anglii mam O2,chciałbym zmienic na bada2.0,moze ktos wrzucic link,i skad multiloader pobrac,pozdrawam



Zobacz profil


bada 2.0 Wave 2 nie aktualizuje się
12
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2010-09-14, 03:58
Online: 170d 19h 11m
Posty: 5199
Podziękowań: 1351
Podziękował: 350
Model: Wave S8500
Firmware: XPKJ1 - bada 2.0
Operator: Orange/Orange Free
Złoty Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Dobroczyńca: Odznaczenie za pomoc dla Forum (2) Support: Srebrna gwiazda dla osób zaangażowanych w tworzenie forum.
Napisane: 2012-04-19, 21:07 

_________________
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Wave 2 nie aktualizuje się
13
Przyjaciel
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 2011-12-15, 21:54
Online: 92d 2h 49m
Posty: 2746
Lokalizacja: Stalowa Wola
Podziękowań: 680
Podziękował: 50
Model: S8500
Firmware: MC Finally
Operator: Orange
Srebrny Puchar za osiągnięcia użytkownika Theme Designer: Twórca motywów dla systemu bada. Bada Moder: Specjalista od modyfikacji systemu bada.
Napisane: 2012-04-19, 21:21 
maxipaxi, a soft chcesz brandowany czy niebrandowany??????????????

_________________
Obrazek


Zobacz profil


bada 2.0 Wave 2 nie aktualizuje się
14
Staż: 0%
Dołączył(a): 2012-04-18, 23:01
Online: 6h 19m
Posty: 2
Model: wave 2
Firmware: bada 1.2
Napisane: 2012-04-20, 07:34 
wgralem gt-s8530_xeo s8530xxla1_s8530oxala,przez ml,on jest brandowany czy nie bo sie nie znam,pozdrawiam



Zobacz profil


Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 Poprzednia strona  1, 2
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Powered by phpBB © 2011 phpBB Group
Copyright © 2011 bada-WORLD.pl Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie lub rozpowszechnianie jakiejkolwiek części serwisu (grafiki czy tekstów) bez zgody właściciela jest całkowicie zabronione.
Nasi partnerzy: TizenOs.com.pl | gsmManiaK.pl | Androidpolska.pl | Blog galaktyczny.pl | Smitebuild.pl
phpBB SEO
| Forum o systemie Tizen Forum TizenOs.com.pl
smite wymagania | smite download